Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 161D

Lucrari de asfaltare pe DJ 161DCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean Nires - Valea Ungurasului     Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 161D Dej-Nires-Unguras-Valea Ungurasului se afla in plina desfasurare lucrari de intretinere constând in asternere de covor asfaltic.
     „Ma bucura faptul ca vremea e de partea noastra, facilitând astfel derularea lucrarilor in ritm alert, pe cât mai multe drumuri judetene, concomitent. In ceea ce priveste lucrarile de pe acest drum ce leaga comuna Unguras de municipiul Dej, rolul lor e acela de a asigura conditii cât mai bune de circulatie, in deplina siguranta”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, este vizata asfaltarea sectorului de drum de la iesirea din localitatea Nires spre Unguras, de la kilometrul 18+021 pâna la kilometrul 19+240, dupa ce, in prealabil, au fost executate lucrari pregatitoare, precum tratarea burdusirilor si plombari cu emulsie. In completarea lucrarilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmeaza a fi realizate si alte operatiuni de intretinere constând in  acostamente si santuri.
     Lucrarile de imbunatatire a infrastructurii rutiere pe sectorul vizat sunt realizate de catre Drumuri si Poduri Judetene Cluj S.A., societate al carei actionar unic este Consiliul Judetean Cluj, preconizându-se ca acestea sa dureze aproximativ sapte zile, in functie, desigur, si de conditiile meteorologice.

Biroul de presa
1 august 2017