Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 109C

Lucrari de asfaltare pe DJ 109C

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 109C Fizesu Gherlii – Santioana - Taga     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca pe un sector in lungime de peste cinci kilometri al drumului judetean DJ 109C Fizesu Gherlii – Santioana – Taga, cuprins intre pozitiile kilometrice 12+500 si 17+600, lucrarile de intretinere au intrat in faza de asternere a covorului asfaltic. Pana in momentul de fata au fost deja asfaltati aproximativ doi kilometri, pe ambele sensuri de circulatie.
     ,,Imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean va contribui la crearea de noi oportunitati de dezvoltare a zonei, cunoscuta indeosebi pentru reteaua de lacuri de pescuit de agrement, dar nu numai”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim in acest context faptul ca lucrarile de intretinere demarate pe acest drum judetean la inceputul lunii vizeaza mai multe sectoare de pe un tronson in lungime totala de aproape 38 de kilometri cuprins intre pozitiile kilometrice 1+400 si 39+200.
     In functie de nivelul de degradare a caii de rulare, lucrarile de intretinere care se executa pe restul sectoarelor constau in plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea de acostamente, desfundarea si curatarea podetelor, santurilor si rigolelor, curatarea albiilor de sub poduri si reparatii la trotuare cu asfalt turnat.


Biroul de presa
19 iunie 2018