Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 108C Girbau-Aghires

Lucrari de asfaltare pe DJ 108C Girbau-Aghires


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean DJ 108C Girbau - Aghires


     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cadrul  programului de lucrari care vizeaza intretinerea infrastructurii rutiere a judetului, pe drumul judetean DJ 108C se executa lucrari de asfaltare cu preluare de denivelari. Lucrarile vizeaza un tronson cu o lungime totala de 2,7 kilometri, de la kilometrul 15+100 pana la kilometrul 17+800.
     „Obiectivele pe care le urmarim prin executarea acestor lucrari se refera atat la fluidizarea traficului din zona si asigurarea unei circulatii optime spre Cluj-Napoca cat si la asigurarea unei legaturi rapide intre drumurile nationale DN1 si DN1F, principalele cai de acces spre judetele Bihor (DN 1) si Salaj (DN 1F)” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Pana in acest moment a fost deja asfaltat un sector de drum in lungime de 1,5 kilometri, lucrarile continuand in ritm sustinut pana la asfaltarea integrala a tronsonului in lungime de 2,7 kilometri. Lucrarile de intretinere si reparatii demarate acum vin in continuarea celor derulate in cursul anului trecut si vizeaza un tronson cu o lungime totala de 22,45 kilometri, de la kilometrul 5+600 pana la kilometrul 28+050, pe mai multe sectoare de drum lucrarile fiind finalizate.

Biroul de presa
15 mai 2017