Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 107R

Lucrari de asfaltare pe DJ 107R


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Au demarat lucrarile de asfaltare pe drumul judetean Cluj-Napoca – Faget – Ciurila – DJ 107L

     Consiliul Judetean Cluj informeaza toti clujenii interesati in legatura cu faptul ca drumul judetean 107R Cluj-Napoca – Faget – Ciurila – DJ 107L este, in acest moment, in plin proces de refacere, pe acest sector derulandu-se ample lucrari de intretinere curenta si periodica. Este vizat un tronson de drum in lungime de 13,05 kilometri, de la kilometrul 8+300 pana la kilometrul 21+350.
     „Este o noua asfaltare ce va genera beneficii multiple, atat pentru cetatenii care locuiesc in zona metropolitana Faget – Salicea – Ciurila intrucat asigura legatura directa cu municipiul Cluj-Napoca, cat si pentru ca face legatura cu drumul judetean DJ 107L, catre Cheile Turzii, lacurile din comuna Ciurila sau alte zone de relaxare preferate de clujeni” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Dupa ce, in prealabil, a fost pregatit frontul de lucru prin realizarea de plombari, burdusiri si alte tipuri de lucrari care tin de refacerea fundatiei drumului in zonele afectate, in aceste zile, in conformitate cu graficul de lucrari aprobat si fondurile alocate in acest sens de forul administrativ judetean, pe DJ 107R Cluj-Napoca – Faget – Ciurila – DJ 107L sunt in plina desfasurare lucrari de refacere a stratului de uzura al carosabilului, prin aplicarea unui covor asfaltic nou.
     In acest stadiu al lucrarilor, a fost deja asfaltat un sector in lungime de 1,1 kilometri pe ambele sensuri de circulatie si un sector in lungime de aproximativ 3 kilometri pe un sens de circulatie. Totodata, lucrarile de intretinere pe acest drum judetean mai prevad si realizarea de acostamente. 
     Datorita conditiilor meteorologice favorabile, lucrarile de asfaltare se desfasoara in ritm sustinut.
 
Biroul de presa
28 iulie 2017