Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 17 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 107N

Lucrari de asfaltare pe DJ 107N


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean DJ 107N Somesu Rece – Gura Rasca     Profitand de conditiile meteo mai mult decat favorabile derularii acestor categorii de lucrari, Consiliul Judetean Cluj continua in ritm alert programul de investitii care vizeaza modernizarea si reabilitarea infrastructurii rutiere a judetului.
     Astfel, in prezent se deruleaza lucrari de asfaltare pe drumul judetean DJ 107N Somesu Rece – Gura Rasca. Aceste lucrari au loc dupa ce, in prealabil, au fost realizate casete pentru largirea partii carosabile, au fost executate santurile si, respectiv, a fost asternut primul strat de asfalt, cel de binder. In acest context, se preconizeaza ca in zilele urmatoare sa aiba loc asternerea celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzura.
     Lucrarile de reabilitare si modernizare a acestui drum judetean au fost reluate in cursul lunii martie, scopul acestora reprezentandu-l finalizarea investitiei demarate anul trecut si care a constat in refacerea platformei de drum si a stratului rutier pe o lungime de aproximativ 6 kilometri, de la fundatie pana la asternerea celor doua covoare de asfalt. Proiectul in ansamblu vizeaza un tronson de drum in lungime de peste 7,5 kilometri, mai exact intre kilometrul 28+612 si kilometrul 36+200.
     „Ma bucura faptul ca, in cel mai scurt timp, un nou tronson de drum din zona montana a judetului va fi pe deplin reabilitat si modernizat, cu toate avantajele ce decurg de aici in ceea ce priveste dezvoltarea turistica si economica a intregii zone. Totodata, ii anunt pe aceasta cale pe clujeni ca numeroase alte drumuri de pe intreg teritoriul judetului vor intra in reparatii incepand chiar cu zilele urmatoare, astfel incat pana la sfarsitul anului sa putem contabiliza un numar cat mai mare de tronsoane care au beneficiat, dupa caz, de lucrari de intretinere sau de modernizare” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Pana la finalizarea proiectului, lucrarile vor continua in acelasi ritm si mod pentru asigurarea frontului de lucru, respectiv prin realizarea de casete pentru largirea partii carosabile si asternerea celor doua straturi de covor asfaltic.

Biroul de presa
3 aprilie 2017