Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare finalizate pe DJ Rasca-Belis

Lucrari de asfaltare finalizate pe DJ Rasca-Belis


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ
Informare de presa
Ref. Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean Rasca – Belis     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zona, a participantilor la trafic si a turistilor ca lucrarile de asternere de covor asfaltic pe drumul judetean DJ 103K Rasca – Belis au fost finalizate.
     „Finalizarea asfaltarii acestui drum judetean are o importanta aparte datorita rolului pe care acesta il joaca, de ruta alternativa de acces, mult mai rapida si mai convenabila, spre una dintre cele mai importante zone montane si turistice din judet, statiunea Fantanele – Belis” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise
     Lucrarile de asfaltare au vizat un sector de drum in lungime de 7,2 kilometri cuprins intre centrul localitatii Rasca si localitatea Belis - intersectia cu drumul national DN 1R, mai exact de la kilometrul 27+955 pana la kilometrul 35+155.
     In prealabil, pe acest sector de drum au fost executate lucrari pregatitoare, respectiv burdusiri, plombari, taieri de acostamente, etc.. Pana la finalizarea completa a investitiei, in perioada urmatoare vor mai fi executate lucrari constand in realizarea de acostamente si badijonari.
     Alaturi de necesitatea evidenta a asfaltarii acestui important drum turistic din zona montana a judetului, imbunatatirea infrastructurii rutiere a acestui sector vine in intampinarea solicitarilor locuitorilor din zona si a miilor de credinciosilor ortodocsi care, in data de 14 octombrie participa, an de an, la pelerinajul de la Manastirea Rasca Transilvana si la slujba prilejuita de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

Biroul de presa
18 iulie 2017