Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare finalizate in Maguri Racatau

Lucrari de asfaltare finalizate in Maguri Racatau


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presa
Ref.  Lucrari de asfaltare finalizate pe drumul judetean 107 T, pe raza localitatii Maguri Racatau


     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zona, a participantilor la trafic si a turistilor ca pe drumul judetean DJ 107T, pe raza localitatii Maguri Racatau, au fost finalizate lucrarile de intretinere constand in asternerea de covor asfaltic.
     „Este un nou drum judetean cu un important rol turistic pe care am reusit sa intervenim. De altfel, avand in vedere faptul ca la munte sezonul rece vine mult mai repede, impiedicand derularea in bune conditii a lucrarilor, am dispus accelerarea la maxim a tuturor investitiilor in infrastructura rutiera din zona montana a judetului” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile au vizat sectorul de drum situat intre pozitiile kilometrice 11+650 si 12+850. In prealabil, au fost executate lucrari pregatitoare constand in plombari si burdusiri.
     Reamintim in acest context faptul ca, anterior, pe drumul judetean DJ 107S a fost finalizata asfaltarea unui alt tronson de drum, in lungime de 8,8 kilometri, de la kilometrul 2+200 pana la kilometrul 11+000, tronson care, practic, face legatura cu sectorul de drum situat pe drumul judetean DJ 107T finalizat acum.


Biroul de presa
21 septembrie 2017