Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 19 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare finalizate in Bologa

Lucrari de asfaltare finalizate in Bologa


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare finalizate pe drumul judetean 103H Bologa – Sacuieu, pe raza localitatii Bologa     Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona ca pe drumul judetean DJ 103H Bologa (DN 1) – Sacuieu, pe raza localitatii Bologa, au fost finalizate lucrarile de asternere de covor asfaltic pe sectorul de drum cuprins intre pozitiile 0+000 si 3+000.
     In acelasi timp, in continuarea acestui sector de drum se executa o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica pe un tronson in lungime de 9,25 kilometri, de la kilometrul 3+000 pana la kilometrul 12+250. Lucrarile constau in inlaturarea denivelarilor prin frezare, plombari cu emulsie bituminoasa prin stropiri succesive, plombari cu beton asfaltic, tratarea burdusirilor si a tasarilor, completarea acostamentelor cu material pietros, curatarea podetelor, santuri si rigole precum si cosirea vegetatiei din apropierea caii de rulare.
     „Importanta acestei lucrari e data de faptul ca, dupa ce anul trecut am asfaltat si sectorul de drum dintre localitatile Sacuieu si Scrind, reabilitarea integrala a drumului judetean 103H Bologa – Scrind – Sacuieu creaza o legatura rapida si utila intre drumul national DN1, prin localitatea Bologa si drumul judetean 108C care traverseaza zona turistica Rachitele – Prislop – Ic Ponor. In acest fel, se scurteaza semnificativ un traseu care anterior necesita folosirea drumului national DN1, din localitatea Bologa pana la Huedin, apoi a drumului national DN1 R, de la Huedin pana in localitatea Calata, si a drumului judetan DJ 108C, pe directia Calata – Margau – Scrind” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.


Biroul de presa
26 septembrie 2017