Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare finalizate DJ Sincraiu-Alunis

Lucrari de asfaltare finalizate DJ Sincraiu-Alunis


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare finalizate pe drumul judetean 103J Sincraiu - Alunis     Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zona si a participantilor la trafic faptul ca au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean DJ 103J, pe tronsonul Sincraiu - Alunis.
     „Este o investitie extrem de importanta pentru cetatenii din zona, dar nu numai, deoarece acest drum judetean face legatura cu drumul national DN 1R si, mai departe, spre drumul national DN 1, pe directia Huedin, cel mai important oras din zona” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile de modernizare si reabilitare pe acest drum judetean au vizat un sector in lungime de peste 1,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 5+460 pana la kilometrul 7+000 si au constat in operatiuni complexe, in profunzimea caii de rulare, respectiv realizarea de fundatie cu balast si piatra sparta, santuri si asternerea a doua starturi de asfalt, binder si strat de uzura.
     Pentru finalizarea integrala a acestei investitii, in aceasta perioada se afla in derulare lucrari constand in acostamente, racordari la drumurile laterale, urmand sa se realizeze si lucrari de marcaje si semnalizare rutiera.
     Anterior finalizarii acestui sector de drum, au fost finalizate aceleasi tipuri de lucrari de modernizare si reabilitare pe un tronson in lungime de 5,460 kilometri, respectiv de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 5+460.


Biroul de presa
8 noiembrie 2017