Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari asfaltare DJ 107F - limita jud. Alba

Lucrari asfaltare DJ 107F - limita jud. Alba
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Lucrari de asfaltare pe drumul judetean 107F limita cu judetul Alba – Luncani (DN15)


     Consiliul Judetean Cluj informeaza locuitorii din zona si participantii la trafic in legatura cu faptul ca lucrarile de reabilitare si modernizare derulate pe drumul judetean DJ 107F, respectiv pe tronsonul cuprins intre limita cu judetul Alba si localitatea Luncani, au intrat intr-o noua faza.
     Astfel, pe un sector de drum in lungime de 3,260 kilometri, pe directia limita cu judetul Alba – Luncani, au fost deja executate lucrari constand in asternere de strat de piatra sparta si turnarea primului strat de asfalt, cel de binder. De asemenea, s-au executat si lucrari de asternere a celui de-al doilea strat de asfalt, cel de uzura, pe o lungime de 2,56 kilometri pe un sens de mers si pe o lungime de 1,86 kilometri pe celalalt sens de mers.
     „Modernizarea acestui sector are o importanta aparte intrucat drumul in cauza reprezinta o legatura rapida si facila intre zona Turda – Campia Turzii, unde face jonctiunea cu drumul national DN15 si judetul Alba, pe directia Ocna Mures. Odata cu reabilitarea acestui drum se creeaza numeroase oportunitati de dezvoltare economico-sociala a intregii zone de sud-est a judetului”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In prealabil, au fost executate casete pe toata lungimea drumului in vederea largirii fundatiei la 6 metri.
     Lucrarile de modernizare si reabilitare vizeaza un sector de drum in lungime de peste 4,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 9+860 pana la kilometrul 14+370 si se executa numai in conditii meteorologice favorabile.Biroul de presa
23 octombrie 2017