Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lucrari de asfaltare pe DJ 107L Turda – Petrestii de Jos

Lucrari de asfaltare pe DJ 107L Turda – Petrestii de Jos


CONSILIUL JUDEÈšEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Lucrări de asfaltare pe drumul judeÈ›ean 107L Turda – PetreÈ™tii de Jos

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunoÈ™tinÈ›a turiÈ™tilor, a locuitorilor din zonă precum È™i a tuturor participanÈ›ilor la trafic faptul că, în cadrul programului de lucrări care vizează întreÈ›inerea È™i îmbunătăÈ›irea infrastructurii rutiere a judeÈ›ului, pe drumul judeÈ›ean DJ 107L Turda – PetreÈ™tii de Jos se desfăÈ™oară în aceste zile lucrări de aÈ™ternere de covor asfaltic. Acestea se execută pe mai multe sectoare de drum situate pe un tronson în lungime de 12,6 kilometri, mai exact de la kilometrul 2+300 până la kilometrul 14+900.

Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări de asfaltare pe care le derulăm în ritm alert este să punem în valoare È™i mai intens potenÈ›ialul turistic al judeÈ›ului. În acest fel, oferim condiÈ›ii optime de circulaÈ›ie pe această rută alternativă de acces către RezervaÈ›ia naturală Cheile Turzii, o zonă care atrage foarte mulÈ›i turiÈ™ti români È™i străini precum È™i către lacurile destinate pescuitului sportiv din comuna Ciurila” a declarat preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean Cluj, domnul Alin TiÈ™e.

Până în prezent au fost deja asfaltate trei sectoare de drum totalizând peste patru kilometri, lucrările continuând în ritm susÈ›inut pe celelalte sectoare ale tronsonului vizat. În acelaÈ™i timp, de pe toate cele trei sectoare deja finalizate au fost extrase de către un laborator specializat carote pentru verificarea calităÈ›ii stratului de asfalt, fiind controlate atât grosimea cât È™i consistenÈ›a acestuia.

 

 

Biroul de presă

8 mai 2017