Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 21 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lista solicitanti construire pista si suprafete miscare

Lista solicitanti construire pista si suprafete miscare

                                                                       

                                                     CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Lista solicitanţilor documentaţiei de atribuire vizând construirea Pistei de decolare–aterizare de 3500 m, Etapa I şi suprafeţe aferente de mişcare

        Până în data de 18.02.2011, nu mai puţin de 23 de societăţi comerciale şi-au manifestat interesul pentru construirea pistei de decolare – aterizare de 3500 m, Etapa I şi suprafeţe aferente de mişcare, solicitând în acest sens documentaţia de atribuire aferentă acestei licitaţii. Lista societăţilor comerciale se găseşte în ataşament.
       Reamintim în acest context faptul că termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 04.04.2011, ora 12.00, documentaţia fiind disponibilă la sediul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.04.2011, ora 09.00, la ora 11.00 a aceleiaşi zile urmând să fie deschise ofertele. Valoarea estimată a contractului este de 39.900.000 EUR, modalitatea de finanţare fiind din fonduri proprii, credite bancare, fonduri externe nerambursabile, alocaţii bugetare şi alte fonduri legal constituite cu destinaţia de investiţii.
       „Am constatat cu maximă satisfacţie interesul extrem de ridicat al societăţilor de profil, din ţară sau străinătate, faţă de acest obiectiv major de investiţii al Consiliului Judeţean Cluj, interes manifestat încă de la debutul procedurii de atribuire şi care ne îndreptăţeşte să sperăm la finalizarea cu succes a procedurii. Importanţa investiţiei este una de necontestat în condiţiile în care construirea unei noi piste, capabile să permită aterizarea aeronavele de mari dimensiuni, reprezintă o premisă esenţială în procesul de consolidare a statutului de centru regional în domeniul aeroportuar”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
 

  Lista solicitanti

Biroul de presă
20.02.2011