Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Licitatie suprafete miscare la Aeroport

Licitatie suprafete miscare la Aeroport

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ   

 

Informare de presă 

Ref: Lansare licitaţie deschisă pentru lucrarea „Construire suprafeţe de mişcare aeroportuare la R.A. Aeroportul Cluj-Napoca”

Consiliul Judeţean Cluj anunţă, în urma publicării de către autoritatea contractantă a anunţului de participare în SEAP şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, iniţierea procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect lucrarea „Construire suprafeţe de mişcare aeroportuare la R.A. Aeroportul Cluj-Napoca”.

Contractul de achiziţie publică, care are o valoare estimată fără TVA de 24 milioane Euro, se va înscrie în Programul Operaţional Sectorial Transport, Axa prioritară 2, Domeniul major de intervenţie 2.4 şi are o durată de implementare de 24 luni de la data atribuirii. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 10.12.2010, ora 09:00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în data de 10.12.2010, ora 11:00 la sediul R.A. Aeroportul Cluj-Napoca, societate aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj.

Continuarea modernizării Aeroportului Internaţional din Cluj rămâne prioritară pentru administraţia judeţeană. Realizarea acestei noi investiţii va contribui la modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii aeroportului, astfel încât aceasta să răspundă unui trafic intern şi internaţional de pasageri şi marfă în creştere”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă 

26.10.2010