Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 14 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lansare licitatie extindere TETAROM I

Lansare licitatie extindere TETAROM I

                                                                                      

                                CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Lansare licitaţie pentru extinderea parcului industrial TETAROM I

     Consiliul Judeţean Cluj a publicat pe SEAP anunţul de licitaţie privind atribuirea  Contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”. Acest proiect este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”.
     Valoarea estimata a lucrării este de 53.857.388,45 lei fără TVA, şi presupune devierea unor reţele electrice şi utilitare şi realizarea altora noi, precum şi extinderea reţelei de drumuri din parcul industrial şi amenajarea unor noi parcări. Câştigătorul licitaţiei va mai trebui să construiască imobile pentru birouri, un nou sediu administrativ şi o  hală de depozitare.
Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 22 octombrie 2013, ora 11:00, termenul limită de depunere fiind 22 octombrie 2013, ora 9:00.  Termenul de execuţie a lucrărilor este de 17 luni de la data semnării contractului.
      La finalizarea acestui proiect de extindere a parcului industrial TETAROM I, în noile utilităţi de producţie vor avea acces firmele specializate în software, electronică, telecomunicaţii, automatizări industriale, logistică, depozitare şi servicii de uz general.
      Reamintim că acest contract de finanţare a lucrărilor de extindere a parcului industrial TETAROM I a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în calitate de beneficiar, şi ministrul dezvoltării regionale, Liviu Dragnea, în 26 aprilie 2013 la Cluj-Napoca. Implementarea proiectului s-a demarat pe 27 aprilie 2013, termenul de finalizare fiind 27 iulie 2015. Valoarea totală a proiectului de extindere a parcului industrial TETAROM I este de 69.136.932,99 lei, din care 30.732.110,89  lei nerambursabili.
  
Biroul de presă
11 septembrie 2013