Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Lansare colectie noua Clujana

Lansare colectie noua Clujana

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă 

Ref: Lansarea colecţiei Primăvară - Vară 2011 la Clujana

 S.C. Clujana S.A., societate comercială la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, anunţă lansarea colecţiei de încălţăminte Primăvară - Vară 2011. Astfel, colecţia realizată de către departamentul propriu de creaţie, include încălţăminte pentru orice zi de primăvară – vară,  cizme perforate de vară, pantofi şi sandale.

                   Primele modele sunt prezente în magazinele Clujana începând cu luna martie, urmând ca pe parcursul primăverii să mai apară modele noi atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, în total urmând a fi lansate între 10 şi 15 noi modele.

          Încălţămintea Clujana este prezentă atât în magazinele din Cluj-Napoca  (Piaţa 1 Mai nr. 4-5, Polus Center şi Iulius Mall), cât şi în magazinele deschise în colaborare cu firme din Târgu Mureş, Târnăveni şi Bucureşti. De asemenea, în vederea extinderii pieţei de desfacere, în luna februarie SC Clujana SA a devenit membru al „Consiliului de Afaceri pentru Cooperare Economică cu Federaţia Rusă”. Totodată, societatea a participat recent la prezentarea găzduită de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti privind deschiderea unui birou de reprezentanţă a Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti la Tirana, în vederea încurajării cooperării economice dintre România şi ţările balcanice (Serbia, Albania, Macedonia, Croaţia şi Muntenegru).

Dezvoltarea şi respectiv extinderea continuă a activităţii Clujana reprezintă una dintre principalele provocări la care actualul executiv al Consiliului Judeţean Cluj trebuie să răspundă. Apariţia acestei noi colecţii, realizată de către propriul departament de creaţie al societăţii,  reprezintă o dovadă certă a faptului că S.C. Clujana S.A. se află pe drumul cel bun şi că demersurile Consiliului Judeţean de revitalizare a acestei fabrici de tradiţie au dat rezultate. În perioada de timp următoare eforturile echipei manageriale ale Clujana dar şi ale conducerii Consiliului Judeţean se vor concentra asupra identificării de noi parteneri comerciali externi, în paralel cu recâştigarea treptată a pieţelor tradiţionale de desfacere”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

 

Biroul de presă

23.03.2011