Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Judetul Cluj, promovat in capitala valsului

Judetul Cluj, promovat in capitala valsului


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Judetul Cluj, promovat în capitala valsului, la început de an

Centrul National de Informare si Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Judetean Cluj participă în perioada 11-14 ianuarie 2018 la Târgul International de Turism „Ferien Messe” de la Viena, cel mai important târg de turism public din Austria si una dintre manifestările turistice internationale de top pentru vacante, călătorii si petrecere a timpului liber.

În acest context, Clujul se va prezenta în fata publicului vienez si nu numai cu cele mai diversificate si atractive informatii referitoare la locurile, obiectivele si evenimentele de interes turistic reprezentative pentru judetul nostru. De asemenea, angajatii C.N.I.P.T. Cluj vor disemina informatii de specialitate tuturor specialistilor din domeniu interesati, în scopul alegerii, valorificării si dezvoltării polivalente a acestei destinatii.

 Este o nouă oportunitate oferită Clujului pentru a-si face cunoscută oferta turistică si recreativă, precum si pentru a aduce în atentia turistilor străini si a profesionistilor din domeniu principalele evenimente, obiective si atractii turistice clujene. Sperăm ca informatiile furnizate vizitatorilor să fie de maxim interes, astfel încât un număr cât mai mare de turisti să opteze pentru o vizită în judetul nostru” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Beneficiile expozantilor includ, printre altele, accesul complet la o platformă unică de prezentare si informare, parcurgerea unui concept expozitional orientat spre cunoastere si experimentare, abordarea de directii si tendinte turistice fundamentale si o audientă de aproximativ 150.000 de vizitatori pe parcursul a patru zile. Interactiunea directă cu vizitatorii este un aspect central al acestui eveniment, garantată prin prezenta numeroaselor spatii rezervate activitătilor si valorificării experientelor personale.

Cu peste 800 de expozanti din peste 70 de tări, prezentând destinatii de vacantă populare, recomandări si conditii de călătorie, o întreagă gamă de activităti de agrement, sejururi de sărbători personalizate sau concursuri cu premii, vizitatori si oaspeti din întreaga lume se pot bucura de un fascinant spectacol al destinatiilor si călătoriilor internationale.

 

Biroul de presă

10 ianuarie 2018