Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Istanbul in premiera de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj

Istanbul in premiera de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj

                                                 

                               CONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ

 

Informare de presa
Ref: Istanbul în premieră de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

     Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă faptul că începând cu data de 1 iunie 2016, compania aeriană TAROM va demara zborul Iaşi-Cluj-Napoca-Istanbul cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.
     Zborul va fi operat în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă cu o aeronavă de tip Boeing 737-300 cu o capacitate de 134 locuri.
     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat a declarat: „Cu acest nou zbor, 11 destinaţii noi vor fi operate în anul acesta de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Ne bucură anunţul TAROM, cu atât mai mult cu cât este prima legătură aeriană cu Turcia. Consider că acest nou zbor va fi oportun în dezvoltarea relaţiilor bilaterale ceea ce va avea un impact pozitiv asupra schimburilor comerciale dintre regiuni.”
     Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj a precizat: „Prin intermediul acestui zbor spre Istanbul, va fi posibilă conexiunea cu un important nou hub din Europa de Sud-Est şi din Asia de Sud-Vest. Suntem încrezători în faptul că această destinaţie va deveni una de interes pentru pasagerii noştri şi va fi mult apreciată.”
     Astfel, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în anul 2016, vor fi operate 11 noi destinaţii regulate, ajungându-se la un total de 36 zboruri regulate spre 16 ţări. Totodată, vor fi disponibile pentru toţi pasagerii, începând cu luna mai şi pânâ la sfârşitul lunii septembrie, curse charter către 10 destinaţii de vacanţă.
     Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi:http://www.tarom.ro/


Biroul de presă
18 aprilie 2016