Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie Targ Produs de Cluj septembrie 2011

Invitatie Targ Produs de Cluj septembrie 2011

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Invitaţie participare Târg Produs de Cluj 16-18 septembrie 2011

            Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj invită clujenii să participe în perioada 16-18 septembrie 2011, la cea de-a treia ediţie a târgului organizat sub genericul “Produs de Cluj”.

            Evenimentul va avea loc în municipiul Cluj-Napoca, în parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind liberă.

            Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 16 septembrie, la ora 18.00, când ansamblurile Datina-Turda, Mociu şi Kalaka alături de orchestra profesionistă Cununa Transilvană vor susţine un spectacol folcloric. În cadrul târgului vor fi organizate 60 de standuri cu peste 100 de expozanţi, printre care Asociaţia Meşterilor Populari, Asociaţia Artizanul Dej, Slow Food Transilvania, Slow Food Turda, diverşi producători de legume, fructe şi flori din Turda, Râşca, Jucu, Apahida precum şi micii producători de brânzeturi şi produse tradiţionale din carne. Totodată, în cadrul târgului vizitatorii vor putea degusta şi achiziţiona miere de albine, sucuri naturale, must, diverse ceaiuri şi tincturi, uleiuri presate la rece, pâine de casă sau palaneţe etc. Vor participa, de asemenea, cu produsele proprii, companii de renume din judeţul Cluj precum Ursus, Prodvinalco, Clujana, Napolact, Comlact, Mip Prodcom, Cosmfan, Bonas.

            Pe perioada târgului vor fi peste 20 de ore de program artistic, în care vor dansa şi vor cânta ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, printre care Aurel Tămaş, Traian Ilea şi Valeria Codorean, Cornel Borza, Sava Negrean Brudaşcu, Cristian Pomohaci, spectacole de teatru de păpuşi, etc.  

            În urma participării gratuite la tombola organizată în cadrul târgului, vizitatorii vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele câteva zeci de coşuri cu produse de Cluj din gama celor care fac obiectul manifestării.

            “Sperăm ca un număr cât mai mare de clujeni şi nu numai să profite acum, în plin sezon al aprovizionărilor de toamnă şi al conservelor de legume şi fructe pentru sezonul rece, de oportunitatea pe care o creăm, de a participa la această manifestare care este pe punctul de a deveni o tradiţie. Vizitatorii vor avea pe de o parte şansa de a gusta şi achiziţiona la preţuri decente produse locale şi tradiţionale de cea mai bună calitate direct de la producători dar şi de a lua parte la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

            Ataşăm programul celei de-a  treia ediţii a Târgului „Produs de Cluj”.

 

Biroul de presă 

13.09.2011