Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie Targ Produs de Cluj, Gherla, 10-12 mai 2013

Invitatie Targ Produs de Cluj, Gherla, 10-12 mai 2013

                                                                                  

                                                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Invitaţie de participare la Târgul Produs de Cluj, Gherla, 10-12 mai 2013

      Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj invită toate persoanele interesate să participe în perioada 10-12 mai 2013, la o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj.
       Evenimentul va avea loc pe Platoul Autogării din municipiul Gherla, intrarea fiind liberă.
      În cadrul târgului vor participa peste 60 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari, care vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne. Totodată, în cadrul târgului, vizitatorii vor putea achiziţiona produse naturale pe bază de lavandă.
       De asemenea, în cadrul târgului vor fi realizate o serie de demonstraţii culinare de gătit în aer liber şi vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie care vor încânta vizitatorii târgului se vor număra spectacolele de teatru de păpuşi şi atelierele de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici.
       “Invit pe această cale toţi locuitorii municipiului Gherla şi nu numai să profite de oportunitatea oferită pentru a degusta şi, de ce nu, a achiziţiona produse de cea mai bună calitate, direct de la producători, la preţuri mai mult decât convenabile. Nu în ultimul rând, sper ca un număr cât mai mare de locuitori ai acestei urbe să decidă să-şi petreacă zilele libere de la sfârşitul săptămânii într-o manieră extrem de plăcută şi reconfortantă, participând atât la târg cât şi la spectacolele şi celelalte manifestări special concepute cu acest prilej,” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Biroul de presă
08.05.2013