Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Invitatie - Premierea sportivului paralimpic clujean Alexandru Bologa

Invitatie - Premierea sportivului paralimpic clujean Alexandru Bologa

                                                                                    

                                   CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 
 


Invitaţie de presă
Ref. Premierea sportivului paralimpic clujean Alexandru Bologa


     Consiliul Judeţean Cluj invită reprezentanţii mass-media să participe miercuri, 26 octombrie 2016, cu începere de la ora 11.00, în Sala Mare de Şedinţe a instituţiei, la ceremonia publică de premiere a sportivului Alexandru Bologa, ca urmare a medaliei de bronz obţinute de judokanul clujean la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro 2016. 
     Alexandru Bologa este primul judokan în totalitate nevăzător din România şi primul care s-a calificat la Jocurile Paralimpice. Originar din Cluj, Alexandru este în prezent student la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” şi, în acelaşi timp, învaţă şi meseria de maseur în cadrul Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean. De altfel, Alexandru Bologa este absolvent al acestei prestigioase instituţii de învăţământ special a cărei adresabilitate acoperă mai bine de jumătate dintre judeţele ţării.
     Reamintim în acest context faptul că, în urma proiectului de hotărâre iniţiat în acest sens de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, plenul forului administrativ judeţean a aprobat în şedinţa din data de 28 septembrie 2016 premierea cu suma de 3.000 lei a sportivului Alexandru Bologa pentru medalia de bronz obţinută la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro – ediţia 2016.

Biroul de presă
25 octombrie 2016