Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie lansare proiect Cluj-peisaj Cultural

Invitatie lansare proiect Cluj-peisaj Cultural

I N V I T A Ţ I E

 

            Vă invităm să participaţi la conferinţa de presă prilejuită de lansarea proiectului „Clujul – peisaj cultural”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Conferinţa va avea loc în Sala Mare de Şedinţe a Palatului Administrativ, B-dul 21 Decembrie nr. 58, în data de  18.04.2011,  începând cu ora 11.

            Obiectivul general al proiectului „Clujul - peisaj cultural” este de a dezvolta şi consolida turismul cultural al judeţului.

            Prin proiect vor fi promovate obiective care acoperă principalele etape ale istoriei medievale, moderne şi contemporane a judeţului Cluj, fiind reprezentative pentru toate comunităţile etnice şi confesionale importante din judeţ: Domeniul de la Ciucea, Cetatea din Bologa, Castelul Bánffy din Răscruci, Castrul roman Potaissa, Biserica din localitatea Feleacu, Biserica din localitatea Vad, Biserica Reformată - Calvină din Mănăstireni, Biserica de Lemn din Nicula, Biserica reformată calvină din comuna Sic, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei – Colecţia de Istorie a Farmaciei.

 

Biroul de presă

15.04.2011