Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie Forum SMART+

Invitatie Forum SMART+

Informare de presă 

Referitor: Forumul Interregional al partenerilor SMART+

            Consiliul  Judeţean Cluj invită reprezentanţii mass-media să participe mâine, 16 noiembrie 2010, la deschiderea Forumului Interregional al partenerilor SMART+. Evenimentul va avea loc la hotel Victoria, Cluj-Napoca, cu începere de la ora 9.00.

            Partenerii proiectului SMART+ au lansat în data de 15.10.2010 un apel pentru depunerea de subproiecte. Bugetul total disponibil pentru subproiecte este de 1,8 milioane euro. Beneficiarii eligibili pentru depunerea de subproiecte sunt instituţii publice sau organisme de drept public, din regiunile partenere în cadrul proiectului SMART+: Aragon (Spania), Saxonia (Germania), Malopolska (Polonia), Macedonia de Vest (Grecia), Cluj (Romania) şi sud-estul Bulgariei.

            În acest context, în data de 16.11.2010, la Cluj-Napoca, va avea loc Forumul Interregional al partenerilor SMART+. Scopul evenimentului este de a oferi potenţialilor aplicanţi oportunitatea de a întâlni parteneri din alte regiuni şi de a pregăti împreună propuneri de subproiecte. Fiecare subproiect trebuie să implice instituţii din minim 3 regiuni partenere în proiectul SMART+.

Biroul de presă

15.11.2010