Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie de presa - Clujul isi premiaza campionii

Invitatie de presa - Clujul isi premiaza campionii


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Invitatie de presa
Ref.: Clujul isi premiaza campionii!

 

     Primaria municipiului Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj invita reprezentantii mass-media sa participe vineri, 15 iunie 2018, incepand cu ora 10.30, la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj, Parcul Central „Simion Barnutiu”, pentru a lua parte la ceremonia de premiere a echipelor de fotbal din Cluj-Napoca ce au obtinut rezultate remarcabile in sezonul competitional 2017-2018.
     Primaria municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj premiaza echipele clujene de fotbal care au obtinut performante notabile, aducand acasa mai multe trofee. Prin urmare, Cluj-Napoca, Oras European al Sportului 2018 are 3 echipe de fotbal care au castigat esalonul din care au facut parte:
 - Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reusit a doua promovare, in tot atatia ani, in urma castigarii, fara drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a.
 - Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obtinut al 8-lea titlu consecutiv de campioana a Romaniei. Odata cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie in fotbalul romanesc, nicio echipa feminina sau masculina neavand un astfel de palmares, castigarea a 8 titluri consecutive.
 - Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obtinut un nou titlu de campioana, cel de-al 4-lea la cel mai inalt nivel competitional din istoria clubului, urmand ca in sezonul 2018-2019 sa se lupte pentru un loc in cea mai importanta competitie la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.
     Program ceremonie de premiere:
10.30 -  FC Universitatea Cluj
11.30 - Olimpia Cluj-Napoca
12.30     FC CFR 1907 Cluj

     Deoarece aria de competenta a Consiliului Judetean Cluj acopera intreg judetul, forul administrativ judetean va premia si echipa turdeana de handbal masculin, Asociatia Handbal Club POTAISSA Turda – castigatoare, in premiera, a Trofeului „EHF Challenge Cup”, ceremonia fiind programata la ora 13.00, in acelasi loc.                

Biroul de presa
14 iunie 2018