Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Invitatie conferinta Schema ajutor de stat de minimis pentru IMM-uri

Invitatie conferinta Schema ajutor de stat de minimis pentru IMM-uri

                                                                           

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Invitaţie de presă
Ref: Conferinţă de prezentare a Schemei de ajutor de stat de minimis pentru IMM-uri

     Consiliul Judeţean Cluj, împreună cu Ministerul Finanţelor, invită reprezentanţii mass-media să participe vineri, 21 iunie 2013, începând cu ora 11:00, în Sala Cristal a Hotelului Opera Plaza din municipiul Cluj-Napoca, la Conferinţa de prezentare a Schemei de ajutor de stat privind acordarea de ajutoare de minimis pentru investiţiile realizate de întreprinderile mici şi mijlocii, instituită prin Hotărârea Guvernului nr. 274/2013.
     La eveniment vor participa preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, Iulian Butnaru, consilier al Ministrului Finanţelor, Livia Stan, Director General, Direcţia Generala Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate, împreună cu alţi reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor cu atribuţii în domeniul economic şi al întreprinderilor mici şi mijlocii.
    Conferinţa este organizată în contextul importanţei deosebite pe care această schemă de ajutor o are pentru întreg mediul economic, cât şi pentru dezvoltarea comunităţilor judeţului Cluj, participanţii având astfel oportunitatea de a obţine informaţii, consiliere şi clarificări direct de la factorii cu atribuţii în acest domeniu.

Biroul de presă
20 iunie 2013