Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inventariere obiective cofinantate de C.J.Cluj

Inventariere obiective cofinantate de C.J.Cluj

                                                                            

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Inventarierea obiectivelor cofinanţate de Consiliul Judeţean Cluj

           Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, a efectuat astăzi, 13.08.2009, o vizită în judeţ, destinată inventarierii obiectivelor cofinanţate de Consiliul Judeţean Cluj. Au fost avute în vedere comunele Ciurila, Băişoara, Iara şi Valea Ierii.
            În comuna Ciurila unul dintre obiectivele cofinanţate de Consiliul Judeţean, construirea unui nou sediu pentru primărie, este finalizat în proporţie de 80%, lucrările derulându-se în continuare. În comuna Iara au fost verificate lucrările de reabilitare a unui drum comunal. De asemenea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Radu Bica, a inaugurat lucrările de construire a unei pieţe agroalimentare în Iara, proiect cofinanţat din bugetul Consiliului Judeţean. La Valea Ierii principalul obiectiv verificat a fost stadiul lucrărilor de reabilitare a DJ 107J, Valea Ierii – Caps, la care se lucrează în acest moment pentru pregătirea asfaltării.
           “Toate aceste investiţii mai au nevoie de cofinanţare pentru a putea fi finalizate. Vom lua în calcul această problemă în vederea viitoarei rectificări bugetare”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

Biroul de presă 
13.08.2009