Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intrunire comisie Nokia

Intrunire comisie Nokia

                                                                                       

                                 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Întrunire comisie Nokia

      Astăzi, 06.10.2011, la sediul Consiliului Judeţean Cluj a avut loc, la iniţiativa preşedintelui forului judeţean, d-nul Alin Tişe,  întrunirea comisiei desemnate de către plenul Consiliului Judeţean Cluj pentru analiza contractului cu Nokia.
      În cadrul întâlnirii membrii comisiei au fost informaţi asupra prevederilor contractului existent cu Nokia. În cadrul unei viitoare întâlniri, organizate în cursul săptămânii viitoare membrii comisiei vor formula fiecare puncte de vedere asupra acestor probleme, urmând ca acestea să fie discutate în cadrul sedinţei plenului din luna octombrie.
     „Am discutat şi despre problemele sociale generate de plecare Nokia şi am decis, în condiţiile în care în contract nu se regăseşte această prevedere în sarcina Consiliului Judeţean, să ne implicăm în negocierile derulate între sindicate şi Nokia. De asemenea, am stabilit poziţia Consiliului Judeţean în ceea ce priveşte negocierile cu Nokia referitor la preluarea halelor în care fabrica şi-a desfăşurat activitatea. În ceea ce priveşte posibilitatea sosirii altor investitori în parcurile noastre industriale pot să vă spun că discuţiile sunt în prag de finalizare cu două societăţi”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
     În prezent, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, negociază cu mai mulţi investitori referitor la venirea acestora în parcul industrial Tetarom III, precum şi referitor la o posibilă preluarea a halelor Nokia de către un alt investitor. „În ultimul timp toată lumea se grăbeşte să prezinte noi investitori în parcurile noastre industriale. Negocierile pe care le derulez în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean sunt avansate şi, în curând, vom fi în măsură să realizăm o informare oficială cu privire la rezultatele acestora”, a mai precizat d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă
06.10.2011