Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Interventii pentru degajarea drumurilor judetene

Interventii pentru degajarea drumurilor judetene


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presa
Ref. Interventii pentru degajarea drumurilor judetene dupa furtuna


   
     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in urma fenomenelor meteorologice extreme, respectiv a furtunii deosebit de violente din dupa-amiaza zilei de duminica, 17 septembrie 2017, traficul auto pe mai multe drumuri judetene a fost afectat de caderile de arbori aflati in vecinatatea carosabilului.
     Urmare a acestui fapt, echipe ale Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din cadrul Consiliului Judetean Cluj au intervenit in regim de urgenta in vederea degajarii caii de rulare a drumurilor judetene din zonele afectate, acestea actionand in continuare, inclusiv la aceasta ora.
     „Am trimis echipele noastre de interventie pe teren in regim de maxima urgenta, imediat dupa furtuna. Dat fiind numarul foarte mare de arbori cazuti pe carosabil, acestea continua sa actioneze si la aceasta ora pe doua drumuri judetene” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     La acest moment, mai multe echipe de interventie actioneaza cu echipamente specifice pentru indepartarea materialului lemnos aflat pe carosabil pe drumurile judetene DJ 107P Marisel – DN 1R si DJ 764B Valea Draganului – Baraj Dragan, cele mai afectate in urma furtunii, operatiunile urmand sa continue pana la rezolvarea tuturor problemelor semnalate in teren.
     Anterior, in cursul dupa-amiezii zilei de ieri si a noptii, echipele Consiliului Judetean Cluj au actionat pe drumurile judetene 103K Rasca – Belis si 107P Somesul Cald – Marisel, interventiile incheindu-se cu succes.
 
Biroul de presa
18 septembrie 2017