Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Interventii pe drumurile judetene, in doua situatii de urgenta

Interventii pe drumurile judetene, in doua situatii de urgenta

 

                                        CONSILUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref. Intervenţii pe drumurile judeţene,  în două situaţii de urgenţă 

 

Ca urmare e ploilor torenţiale şi a furtunilor care au avut loc în intervalul 25-26 mai 2015, pe drumurile judeţene de pe raza judeţului Cluj au fost semnalate mai multe situaţii de urgenţă determinate de afectarea părţii carosabile, fapt care a dus, implicit, la dereglarea traficului rutier.

În acest context, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a intervenit prompt, cu echipe de muncitori şi utilaje, pentru degajarea părţii carosabile de aluviuni, căderi de pietre şi de material lemnos.

Astfel, pe DJ 107S, între localităţile Gura Râşca şi Măguri Răcătău, s-a intervenit cu utilaje speciale pentru decolmatarea unui podeţ. De asemenea, pe DJ 107P, pe raza comunei Măguri Răcătău, la kilometrul 12+400 şi la kilometrul 16+300 s-a degajat drumul de material lemnos prăbuşit pe carosabil. În urma intervenţiilor realizate pe aceste sectoare de drum, traficul rutier se desfăşoară în condiții normale.

Biroul de presă

27 mai 2015