Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Interventie de urgenta pe DJ 107P

Interventie de urgenta pe DJ 107P
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Interventie de urgenta pe drumul judetean 107P Gilau - Marisel in urma caderilor de pietre de pe versanti


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul dupa-amiezei zilei de duminica, 17 iunie 2018, pe drumul judetean DJ 107P Gilau – Marisel a fost inregistrata o situatie de urgenta. Aceasta a fost cauzata de precipitatiile abundente cazute la sfarsitul saptamanii trecute, in urma carora au avut loc caderi de pietre de pe versanti, fiind, astfel, ingreunata circulatia rutiera.
     In acest context, doua sectoare situate pe acest drum judetean, in zona kilometrului 10 si a kilometrului 14, au fost afectate de caderi de pietre de pe versantii stancosi aflati in vecinatatea carosabilului.
     Urmare a acestui fapt, in cursul zilei de duminica, o echipa de interventie a Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din cadrul Consiliului Judetean a actionat in regim de urgenta in vederea marcarii cu balize de semnalizare rutiera a zonelor afectate iar in cursul acestei dimineti o alta echipa a actionat in vederea degajarii efective a caii de rulare.
     Actiunea a fost finalizata cu succes cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel ca circulatie rutiera a revenit la parametri normali.

Biroul de presa
18 iunie 2018