Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Interventie de urgenta la Sucutard, pe DJ 109C

Interventie de urgenta la Sucutard, pe DJ 109C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Interventie de urgenta la Sucutard, pe drumul judetean 109C, in urma ploilor torentiale     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul zilei de miercuri, 13 iunie 2018, o echipa a Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din cadrul forului administrativ judetean a intervenit in urma unei situatii de urgenta cauzate de caderile masive de precipitatii din aceste zile.
     Astfel, un sector situat pe drumul judetean DJ 109C Sucutard, in zona kilometrului 23+850, a fost afectat de aluviunile dislocate de pe un versant de deal, in urma unei viituri, traficul rutier fiind blocat pe o banda de circulatie.
     „Echipele noastre de interventie sunt pregatite in permanenta sa intervina si o fac ori de cate ori acest lucru se impune, astfel incat drumurile judetene sa nu fie blocate iar circulatia pe acestea sa se deruleze in deplina siguranta”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In acest context, la ora 10.00 a zilei de miercuri, o echipa de interventie a actionat in regim de urgenta in vederea degajarii caii de rulare in zona afectata. Actiunea a fost finalizata cu succes, cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel ca circulatie rutiera a revenit la parametri normali.
     Lucrarile au continuat si in cursul zilei de joi in vederea decolmatarii a doua podete si a santurilor marginale.


Biroul de presa
14 iunie 2018