Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire reprezentanti Partida Romilor

Intalnire reprezentanti Partida Romilor

                                                                             

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Întâlnire reprezentanţi Partida Romilor

         Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, s-a întâlnit cu Aurel Roşianu, preşedintele Partidei Romilor din Cluj. În cadrul întâlnirii d-nul Roşianu a solicitat Consiliului Judeţean încheierea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor, precum şi sprijin pentru încheierea unor protocoale similare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţelor de Muncă Cluj.
         Preşedintele Partidei Romilor a solicitat implicarea Consiliului Judeţean Cluj în rezolvarea problemelor sociale, din domeniul educaţiei, locuri de muncă sau acte de identitate, cu care se confruntă comunităţile de romi din judeţ. De asemenea, s-a solicitat angajarea unor mediatori la şcolile din comunele în care există un procent semnificativ de populaţie romă şi sprijin pentru electrificarea în micile comunităţi de romi din judeţ.
          Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a promis că forul judeţean va încerca să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor semnalate. De asemenea, a oferit sprijinul CJ în ceea ce priveşte întocmirea de proiecte pentru atragerea de fonduri europene pentru a susţine proiectele necesare colectivităţilor de romi.

Biroul de presă
23.07.2009