Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire meci Cupa Davis Romania-Olanda

Intalnire meci Cupa Davis Romania-Olanda

                                                                          

                                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Organizarea la Cluj a meciului de Cupa Davis dintre România şi Olanda

      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a organizat sâmbătă, 9 februarie 2013, o întâlnire între reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Cluj şi cei ai Federaţiei Române de Tenis. Iniţiativa, inedită şi salutată unanim de către toţi cei prezenţi, a vizat disponibilitatea oamenilor de afaceri clujeni şi nu numai de a se implica în desfăşurarea tot la Cluj a meciului de Cupa Davis dintre România şi Olanda, partidă ce se va disputa între 5 şi 7 aprilie 2013.
     La această întâlnire a fost prezent, din partea Federaţiei Române de Tenis, domnul Ciprian Porumb, în calitatea sa de vicepreşedinte, alături de o serie de reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri clujean.
Întâlnirea a fost una plină de conţinut, reprezentanţii companiilor clujene exprimându-şi disponibilitate de a sprijini financiar acest eveniment sportiv extrem de important pentru judeţul Cluj, în cazul în care Federaţia Română de Tenis va nominaliza Cluj-Napoca drept loc de desfăşurare a acestei competiţii.
    „Chiar dacă iniţial, ideea organizării, pentru a treia oară consecutiv, a unui meci de Cupa Davis, părea o misiune imposibilă, am considerat că, atâta timp cât beneficiile pentru întreaga comunitate sunt evidente, e de datoria noastră să facem tot posibilul pentru ca acest eveniment sportiv de mare anvergură să se desfăşoare, din nou, la Cluj. Ideea consultării reprezentanţilor mediului de afaceri clujean s-a dovedit una extrem de inspirată, aceştia manifestându-şi deschiderea totală şi disponibilitatea de a se implica în organizarea acestei competiţii ce va aduce Clujului, din nou, vizibilitate internaţională” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

 Biroul de presa
 10.02.2013