Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire CJ Cluj si Federatia Romana de Tenis

Intalnire CJ Cluj si Federatia Romana de Tenis

                                                                         

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Întâlnire între conducerea CJ Cluj şi cea a Federaţiei Române de Tenis

     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a întâlnit astăzi cu doamna Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, şi cu domnul Silviu Matei, directorul general al acestei federaţii. La această întâlnire, care a avut loc în contextul în care Clujul găzduieşte în aceste zile meciul România – Danemarca din cadrul Cupei Davis, a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, dl. Vakar Istvan.
    ”Vă mulţumesc pentru faptul că aţi ales din nou oraşul nostru drept gazdă a acestei prestigioase manifestări, sper ca şi pe viitor să avem colaborări la fel de bune. De fapt, cred că judeţul are nevoie de o bază sportivă special pentru tenis, mai ales având în vedere faptul că am avut o tradiţie în acest sport. Pe de altă parte, fără să vreau să jignesc pe cineva, Cluj-Napoca este un oraş cultural şi elevat, locuitorii săi apreciază mult tenisul şi simt nevoia unor evenimente de anvergură, gen meciurile de Cupa Davis”, a apreciat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
      La rândul său, doamna Ruxandra Dragomir s-a declarat foarte mulţumită de condiţiile de la Cluj, de colaborarea cu Consiliul Judeţean, dar şi de publicul prezent la meciul anterior. ”Atmosfera de aici nu am regăsit-o la meciurile din Bucureşti, numărul spectatorilor este mult superior celor din capitală. Ciprian Porumb a dorit să aducă echipa aici, noi l-am sprijinit şi la meciul de anul trecut, a fost bine, aşa că a fost firesc să revenim”, a precizat preşedintele Federaţie Române  de Tenis.
     Horea Uioreanu şi-a exprimat speranţa că publicul de la Cluj va purta noroc echipei României şi că meciul de la toamnă, cel din turul doi al Grupei I a zonei Euro-Africane, cu Olanda, se va desfăşura tot aici.
      În acelaşi timp, preşedintele consiliului de administraţie al SC Cluj Arena, domnul Radu Sporiş, a abordat în cadrul discuţiilor cu d-na Ruxandra Dragomir posibilitatea disputării pe Cluj Arena a unuia dintre meciurile din etapele viitoare ale competiţiei. Preşedinta FRT s-a arătat interesată de această propunere, precizând faptul că o eventuală decizie în acest sens va putea fi luată doar în funcţie de parcursul echipei naţionale de Cupa Davis a României.

Biroul de presă
01.02.2013