Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire Ambasador Taiwan

Intalnire Ambasador Taiwan

                                                                          

                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Intâlnire reprezentant Taiwan

          Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, l-a primit astăzi, 21.10.2009, pe reprezentantul cu rang de ambasador al Taiwanului la Budapesta, Excelenţa Sa Stanley Kao. Acesta a fost însoţit de d-nul Oliver Harn, directorul Biroului reprezentantului Taiwanului la Budapesta şi de d-nul Bogdan Radu, cadru didactic universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş – Bolyai” din Cluj-Napoca.
           În cadrul întâlnirii, d-nul Radu Bica a prezentat oportunităţile oferite de judeţul Cluj din punctul de vedere al faclităţilor pentru investitori, apreciind în acest context interesul manifestat de către Taiwan în acest sens. Reprezentanţii Taiwanului au insistat asupra oportunităţilor oferite de către sectorul IT, domeniu în care atât România cât şi Taiwanul excelează. De asemenea, au fost discutate aspecte generale ale relaţiilor româno-taiwaneze, precum şi aspecte punctuale ale colaborării cu judeţul Cluj.
          Excelenţa Sa d-nul Stanley Kao a fost timp de mai mulţi ani reprezentantul Taiwanului la Washington DC. Actualmente este şeful Biroului de la Budapesta al Taiwanului, care se ocupă de relaţiile acestei ţări cu statele din centrul şi estul Europei.

                        


Biroul de presă
21.10.2009