Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire Ambasador Olanda

Intalnire Ambasador Olanda

                                                                             

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Intâlnire Ambasadorul Ţărilor de Jos

         Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, s-a întâlnit astăzi, 20.10.2009, cu Excelenţa Sa, doamna Tanya van Gool, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, care efectuează o vizită în judeţul Cluj. Doamna Ambasador a fost însoţită de domnul Hans Smaling, Directorul Diviziei Economice din cadrul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti şi doamna Crymhylde Galos, Reprezentantă a Netherlands Business Support Office în Cluj-Napoca.
          În cadrul discuţiei, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a prezentat situaţia accesării de fonduri europene de către Consiliul Judeţean, precum şi oportunităţile oferite de către judeţul Cluj din punct de vedere al investiţiilor, mergând de la facilităţile Parcurilor Industriale, a centrului universitar şi financiar Cluj-Napoca, până la disponibilitatea Consiliului Judeţean de a sprijini din punct de vedere al obţinerii avizelor potenţialii investitori olandezi.
         Excelenţa Sa, doamna Tanya van Gool, a prezentat interesul deosebit al investitorilor olandezi pentru această parte a ţării şi a realizat o trecere în revistă a prezenţei olandeze în judeţul nostru. În cadrul discuţiilor s-a stabilit, de comun acord, modalitatea viitoarea de colaborare între Consiliul Judeţean Cluj şi Ambasada Regatului Ţărilor de Jos. S-a stabilit ca, la nivelul celor două instituţii, să fie desemnate câte o persoană care să asigure legătura instituţională şi să gestioneze problemele de interes comun.

        

                                    

Biroul de presă
20.10.2009