Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire ambasador Marea Britanie

Intalnire ambasador Marea Britanie

                                                                               

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Întâlnire Ambasador Marea Britanie


         Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, s-a întâlnit astăzi, 15.07.2009, cu Excelenţa Sa Robin Barnett, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Bucureşti, care a efectuat o vizită în judeţul Cluj.
           Preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat faptul că reîntâlnirea cu Ambasadorul Marii Britanii are loc într-un moment în care prezenţa investitorilor britanici în judeţul nostru devine tot mai vizibilă. „Prezenţa investiţiilor britanice în judeţul Cluj reprezintă şi o recunoaştere a potenţialului de dezvoltare al regiunii noastre. Am convingerea că firmele britanice, care au ales să investească la Cluj, vor avea o experienţă benefică”, a apreciat d-nul Alin Tişe.
            În acelaşi context, d-nul Robin Barnett a subliniat interesul firmelor din Marea Britanie pentru judeţul Cluj: „Mă bucur să constat că prezenţa investitorilor britanici devine tot mai vizibilă în regiunea Cluj”.
             În cadrul întâlnirii au fost discutate probleme referitoare la politica generală de dezvoltare a judeţului Cluj, precum şi a proiectelor avute în vedere de administraţia judeţeană. De asemenea, au fost reînnoite căile de comunicare stabilite anterior între Ambasada Regatului Unit şi Consiliul Judeţean Cluj.

                       


Biroul de presă
15.07.2009
.