Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Intalnire ambasador Austria

Intalnire ambasador Austria

                                                                                

                                                                 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă
Ref: Intâlnire ambasador Austria

            Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, a primit astăzi, 29.11.2010, la sediul Palatului Administrativ al Judeţului Cluj, vizita Excelenţei Sale dl.  Michael Schwarzinger, Ambasadorul  Austriei în România.      
             În cadrul întâlnirii au fost abordate în special aspecte referitoare la principalele proiecte de investiţii aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean Cluj, cu accent pe proiectele de infrastructură, precum reabilitarea şi modernizarea a 717 km de drumuri judeţene, proiectul privind managementul integrat al deşeurilor, extinderea, reabilitarea şi modernizarea sistemelor de alimentate cu apă şi canalizare, proiectul construirii noii arene sportive a judeţului etc.
            De asemenea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica,  a prezentat oportunităţile de afaceri ale judeţului Cluj şi a exprimat deschiderea forului judeţean în ceea ce priveşte atragerea de investiţii austriece în zona Clujului, insistând pe punctele tari precum şi pe facilităţile oferite investitorilor, inclusiv prin intermediul parcurilor industriale aflate în administrarea Consiliului Judeţean Cluj. La rândul său, ambasadorul Austriei, Excelenţa Sa dl. Michael Schwarzinger, şi-a exprimat disponibilitatea de a face cunoscută oferta Clujului în rândul reprezentanţilor mediului de afaceri din Austria şi de a contribui la extinderea colaborării bilaterale în domenii de interes reciproc.

     

Biroul de presă
29.11.2010