Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Inmanare titlu cetatean onoare Virgil Lazar

Inmanare titlu cetatean onoare Virgil Lazar

                                                                                  

                                CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Invitaţie de presă
Ref: Înmânarea titlului de Cetăţean de onoare jurnalistului Virgil Lazăr


       Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, i-a înmânat astăzi, 6 iunie 2013, jurnalistului Virgil Lazăr, însemnele distinctive ale titlului de Cetăţean de onoare al Judeţului – „Clujean de onoare”. Evenimentul a avut loc în Sala de Şedinţe a instituţiei, în prezenţa reprezentanţilor mass-media, o parte dintre aceştia fiind iniţiaţi în tainele jurnalismului chiar de către domnul Virgil Lazăr.
      „Acest gest, încărcat de o bogată simbolistică, reprezintă o dovadă a recunoştinţei şi a respectului pe care le manifestăm faţă de una dintre cele mai emblematice personalităţi ale jurnalismului clujean, un veritabil martor al istoriei contemporane. Acordarea acestui titlu survine ca o încununare a extraordinar de bogatei activităţi jurnalistice desfăşurate de domnul Virgil Lazăr cu dăruire şi profesionalism pe parcursul a mai bine de şase decenii precum şi pentru lupta continuă pentru adevăr, imparţialitate şi libertate de exprimare a presei. Îi mulţumim pe această cale şi sperăm ca tinerele generaţii de ziarişti să recunoască în această mare personalitate a presei clujene un model profesional şi uman demn de urmat”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
     Reamintim în acest context faptul că forul deliberativ al judeţului Cluj a aprobat  în cadrul şedinţei din data de 29 aprilie 2013 acordarea Titlului de Cetăţean de onoare al Judeţului Cluj –“Clujean de onoare”- domnului Virgil Lazăr.

Biroul de presă
06 iunie 2013