Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Sinteza Conferinţei de presă din data de 08.10.2008

Sinteza Conferinţei de presă din data de 08.10.2008

                                                                             

 

                      CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă 


Ref: Sinteza conferinţei de presă din data de 08.10.2008


 Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, împreună cu primarul municipiului Cluj-Napoca, d-nul Emil Boc, au susţinut astăzi, 08.10.2008, o conferinţă de presă comună în care au prezentat public stadiul în care se află proiectul construirii viitorului stadion municipal, pe actualul amplasament al stadionului “Ion Moina”.
 În cadrul întâlnirii, preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că procedurile pentru demararea construirii viitorului stadion se află în termen, contractul pentru întocmirea proiectului semnat de Consiliul Judeţean cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca  în data de 24 iulie 2008 urmând a fi finalizat până în 24 octombrie, dată la care UTCN va depune documentaţia la primăria municipiului Cluj-Napoca. D-nul Alin Tişe a precizat că până la data de 10 octombrie va fi finalizată şi expertiza comandată de Consiliul Judeţean în vederea demolării, urmând ca, până la finalul lunii octombrie să fie organizată licitaţia, în aşa fel încât demolarea efectivă să poată fi incepută în luna noiembrie, sau cel mai târziu în decembrie. “Se va avea în vedere demolarea sectorului care este astăzi dezafectat, în aşa fel încât terenul să poată fi folosit cât mai mult  de către F.C. “Universitatea” Cluj în actualul campionat, urmând ca mai apoi să se găsescă o soluţie provizorie pentru disputarea întâlnirilor sportive”, a precizat d-nul Alin Tişe.
 Preşedintele Consiliului Judeţean a prezentat grafic modul în care va arăta viitorul complex, reprezentat de stadion împreună cu cladirea de servicii din imediata apropiere, în timp ce primarul municipiului Cluj-Napoca, d-nul Emil Boc a prezentat situaţia în care se află proiectul viitoarei Săli Polivalente, parte şi ea a protocolului dintre Consiliului Judeţean şi primăria municipiului Cluj-Napoca, încheiat în vederea construirii complexului polisportiv.
 În finalul conferinţei, d-nii Alin Tişe şi Emil Boc au anunţat faptul că marţi, 14 octombrie 2008, în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca va avea loc o întâlnire la care sunt invitaţi să participe primarii celor 18 comune din jurul municipiului, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară.


  


                                                
Biroul de Presă
08.10.2008