Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Întâlnire reprezentant Ambasada Marii Britanii

Întâlnire reprezentant Ambasada Marii BritaniiCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Întâlnire reprezentanţi Ambasada Britanică


    Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, s-a întâlnit astăzi, 01.10.2008, cu Primul Secretar pentru Afaceri Politice al Ambasadei Marii Britanii în România, d-nul Alan Attryde.
În cadrul întâlnirii preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a făcut o prezentare generală a judeţului. D-nul Alan Attryde s-a arătat deosebit de interesat de aspectele legate de modul de realaţionare dintre autorităţile locale şi de stadiul de dezvoltare a infrastructurii, în special al celei de transport aerian, probleme puse de domnia sa în strânsă relaţie cu  interesele posibililor investitori britanici în judeţul nostru.
În cadrul întâlnirii, d-nul Alin Tişe a prezentat atât proiectele actuale cât şi pe cele de viitor în privinţa dezvoltării infrastructurii şi a subliniat impasul în care se află în acest moment procesul de descentralizare administrativă. Preşedintele Consiliului Judeţean a convenit, împreună cu reprezentantul Ambasadei Marii Britanii, să stabilească o comunicare instituţională pentru o reciprocă informare pe zonele de interes comun.Biroul de Presă
01.10.2008