Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Incheiere montare scaune Cluj Arena

Incheiere montare scaune Cluj Arena

                                                                                

                                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 


Informare de presă
Ref: Încheiere montare scaune Cluj Arena


        Cluj Arena se pregăteşte de deschiderea oficială care va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2011 când, în cadrul porţilor deschise organizate cu începere de la ora 14.00, clujenii vor putea vizita noua arenă sportivă construită de către Consiliul Judeţean Cluj.
         Astăzi, 28 octombrie 2011 constructorii au raportat finalizarea montării scaunelor pe Cluj Arena. Acestea, în număr total de 30.335, sunt în diferite nuanţe de gri. Dintre acestea 629 de scaune sunt pentru VIP, clasa business, 748 VIP, clasa standard, iar 87 de scaune sunt VVIP. La acestea se adaugă 32 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, 168 de scaune destinate presei şi 114 scaune pentru comentatorii TV, în timp ce 29.557 de scaune vor fi destinate spectatorilor.
       „Suntem pe ultimii metri cu finalizarea arenei. În acest moment se lucrează la finalizarea pistei de atletism, la amenajările exterioare şi la toaletarea generală a stadionului. Îi aşteptăm pe clujeni sâmbătă la deschiderea oficială a stadionului”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă
28.09.2011