Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Incepere lucrari Tetarom IV

Incepere lucrari Tetarom IV

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Ordinul de începere a lucrărilor de construire pentru TETAROM  IV 

 

         Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor de construire pentru Parcul Industrial TETAROM  IV. Acest nou obiectiv de investitii se întinde pe o suprafată de 86 de hectare si se află în comuna Feleacu.

„Prin actul semnat astăzi am dat, practic, undă verde demarării lucrărilor de construire a noului parc industrial. Principalele lucrări care se vor realiza vizează construirea de platforme şi drumuri, reţele de alimentare cu apă, reţele de canalizare, reţele de alimentare cu gaz, racord la reţelele de înaltă tensiune de 110 kV şi 20 kV, o hală IMM şi o clădire de birouri. Alături de această infrastructură de afaceri „la cheie”, vor fi realizate si conditiile optime menite să stimuleze dezvoltarea si a altor activităti economice din sectorul productiei, depozitării, tranzitului de mărfuri şi al industriei de înaltă tehnologie, condiţia expresă fiind ca noile activităti economice găzduite să fie nepoluante”, precizează Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Reamintim faptul că Parcul Industrial TETAROM IV va fi construit de asocierea formată din S.C. ACI S.A. Cluj, S.C. Electromontaj S.A., S.C. Nord Conforest S.A. si S.C. Erbi Prodcom S.R.L., câstigătoare a licitatiei organizate de Consiliul Judetean Cluj. Valoarea contractului este de 36.355.757,95 lei fără TVA, durata maximă de executie fiind de 20 de luni. Investitia va fi realizată din fonduri europene si de la bugetul judetului.  

 

Biroul de presă

14 mai 2014