Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Incepere asfaltare pe DJ 109A

Incepere asfaltare pe DJ 109A
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: A inceput asfaltarea tronsonului Vultureni – Soimeni – Babutiu – Deusu – Chinteni situat pe drumul judetean 109A     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca au fost demarate lucrarile de asfaltare a tronsonului Vultureni – Soimeni – Babutiu – Deusu – Chinteni situat pe drumul judetean DJ 109A.
     „Importanta lucrarilor de asfaltare recent demarate e data de numarul mare de masini ce tranziteaza zilnic acest drum ce asigura accesul la municipiul resedinta de judet si la zona metropolitana”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Lucrarile se desfasoara in paralel, pe sectoare, respectiv lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii constand in frezarea asfaltului, plombari si burdusiri, in prima faza, urmate de asternerea efectiva a covorului asfaltic, in etapa imediat urmatoare. De asemenea, mai sunt prevazute lucrari de aducere la profil si de completare a acostamentelor, desfundarea podetelor, etc.
     Este, astfel, vizat un sector de drum in lungime de aproximativ 15 kilometri, de la kilometrul 12+790, respectiv intrarea in localitatea Chinteni, pana la kilometrul 27+625 din Vultureni, intersectia cu drumul judetean DJ 109.
     In ceea ce priveste evolutia si stadiul lucrarilor, pana in acest moment au fost asfaltati primii kilometri, pe ambele sensuri de circulatie. Totodata, au fost efectuate lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii pe mai multi kilometri, avand ca punct de pornire localitatea Vultureni, pe directia Soimeni – Babutiu – Deusu – Chinteni.


Biroul de presa
25 septembrie 2018