Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Incep lucrarile pe drumul judetean 109E

Incep lucrarile pe drumul judetean 109E


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Incep lucrarile pe drumul judetean 109E Viile Dejului – Cetan -Vad


     Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, a emis ordinul de incepere a lucrarilor de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean DJ 109E Viile Dejului-Cetan-Vad.
     Astfel, pe sectoarele de drum cuprinse intre pozitiile kilometrice 1+710 si 5+880 precum si intre km 7+940 si 8+970 urmeaza sa se deruleze in perioada imediat urmatoare atat lucrari de intretinere curenta, respectiv plombari, tratarea burdusirilor si taieri de acostamente cat si lucrari de intretinere periodica ce constau in asternerea de covor asfaltic.
     “Scopul acestor lucrari este de a oferi tuturor participantilor la trafic conditii cat mai bune de circulatie, in deplina siguranta si de a contribui la dezvoltarea economica accelerata a intregii zone. De altfel, avand in vedere conditiile meteo extrem de favorabile de care avem parte, in perioada imediat urmatoare voi emite ordinul de incepere a lucrarilor pe numeroase alte drumuri, de pe intreg teritoriul judetului“ a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Biroul de presa
11 aprilie 2017