Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Incep lucrarile de executie a podurilor de pe drumul Rachitele-Ic Ponor

Incep lucrarile de executie a podurilor de pe drumul Rachitele-Ic Ponor

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Comunicat  de  presă

Ref: Încep lucrările de execuţie a podurilor de pe drumul Răchiţele-Ic Ponor 

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Horea Uioreanu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor. Conform contractului, termenul de execuţie a lucrărilor este de cinci luni de la semnarea acestui ordin.

”În acest moment am terminat cu partea tehnică, cu ceea ce ţine de birocraţie, vremea È›ine cu noi, aÈ™a că se poate începe lucrul. Practic, termenul curge de astăzi È™i sunt convins că în luna septembrie cele nouă poduri vor fi gata. AÈ™a cum am mai spus, se va lucra în continuare È™i la partea de drum, cu excepÈ›ia zonelor de poduri, urmând ca într-o lună de la finalizarea acestora să avem gata întreaga lucrare”, a precizat preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean Cluj.

Reamintim că licitaÈ›ia de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchitele – Ic Ponor a fost adjudecată de SC SAMUS CONSTRUCÈšII SA Dej. Valoarea contractului este de 3.914.332, 47 lei fără TVA, durata de execuÈ›ie a lucrărilor este de cinci luni de zile de la data emiterii acordului de începere a lucrărilor.  GaranÈ›ia structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări de 7 ani.  

 

Biroul de presă

17.04.2013