Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 21 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Incep lucrarile de executie a podurilor de pe drumul Rachitele-Ic Ponor

Incep lucrarile de executie a podurilor de pe drumul Rachitele-Ic Ponor

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Comunicat  de  presă

Ref: Încep lucrările de execuţie a podurilor de pe drumul Răchiţele-Ic Ponor 

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Horea Uioreanu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor. Conform contractului, termenul de execuţie a lucrărilor este de cinci luni de la semnarea acestui ordin.

”În acest moment am terminat cu partea tehnică, cu ceea ce ţine de birocraţie, vremea ține cu noi, așa că se poate începe lucrul. Practic, termenul curge de astăzi și sunt convins că în luna septembrie cele nouă poduri vor fi gata. Așa cum am mai spus, se va lucra în continuare și la partea de drum, cu excepția zonelor de poduri, urmând ca într-o lună de la finalizarea acestora să avem gata întreaga lucrare”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim că licitația de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchitele – Ic Ponor a fost adjudecată de SC SAMUS CONSTRUCȚII SA Dej. Valoarea contractului este de 3.914.332, 47 lei fără TVA, durata de execuție a lucrărilor este de cinci luni de zile de la data emiterii acordului de începere a lucrărilor.  Garanția structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări de 7 ani.  

 

Biroul de presă

17.04.2013