Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare sector drum judetean

Inaugurare sector drum judetean

                                                                          

                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 


Informare de presă

Ref: Inaugurare sector drum judeţean

        Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va inaugura mâine, 09.10.2009, în localitatea Pălatca, cu începere de la ora 18.00, sectorul de Drum Judeţean 161G, ale cărui lucrări de modernizare au fost finalizate.
         Lucrările, derulate prin Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj, au fost efectuate pe parcursul lunii septembrie şi au avut în vedere executarea de covor asfaltic pe o porţiune de 6 kilometri, între localităţile Petea şi Pălatca. De asemenea, drumul a fost prevăzut cu parapeţi metalici în zonele periculoase şi semnalizare rutieră, valoarea totală a lucrărilor fiind de 2.073.192 lei.
          „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere din judeţ rămâne o constantă între priorităţile Consiliului Judeţean Cluj. Avem nevoie de drumuri bune, fapt care va creşte confortul locuitorilor din zonele vizate. Vom continua şi în viitor să alocăm fonduri pentru reabilitarea drumurilor judeţene, prioritare fiind acele porţiuni de drum care sunt într-o stare avansată de degradare sau uzură”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

 

Biroul de presă
08.10.2009