Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare sector DJ 107R Salicea-Ciurila

Inaugurare sector DJ 107R Salicea-Ciurila

                                                                             

                                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Inaugurare sector drum judeţean DJ 107R, tronsonul Sălicea-Ciurila

    Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Horea Uioreanu, împreună cu domnii  vicepreşedinţi Ioan Oleleu şi Vakar Istvan, au inaugurat azi, 15.11.2012, sectorul de Drum Judeţean 107R, pe tronsonul Sălicea-Ciurila, ale cărui lucrări de modernizare au fost finalizate. 
    Lucrările efectuate de Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, regie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, au avut în vedere modernizarea prin asfaltare a celor 13 kilometri din drumul DJ 107R, valoarea totală a lucrărilor fiind de 5,7 milioane de lei.
     Pe tronsonul de drum inaugurat astăzi a fost complet refăcută fundaţia pe cei 4 km unde anterior au avut loc cedări de fundaţie, a fost pusă piatră spartă şi s-au turnat două straturi de asfalt de 4  şi, respectiv, 6 cm, s-au împietrit acostamentele şi s-au reînnoit marcajele şi semnalizările rutiere.
     „Principalul beneficiu pe care asfaltarea acestui sector de drum îl va aduce se referă la creşterea gradului de accesibilitate spre staţiunea turistică Muntele Băişorii, sectorul de drum inaugurat azi reprezentând o scurtătură spre acest important obiectiv turistic al judeţului. În mod cert, lucrările nu se vor opri aici, ele urmând a fi continuate prin intermediul mult mai amplului program de reabilitare şi modernizare a drumurilor din judeţ, program în cadrul căruia rutele de acces spre zonele cu potenţial turistic ridicat beneficiază de o atenţie sporită” a afirmat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Biroul de presă
15.11.2012