Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare magazin nou Clujana

Inaugurare magazin nou Clujana

 

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

 

Ref: Deschidere magazin Clujana

 

            Preşedintele Copnsiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a inaugurat astăzi, 22.07.2010, în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca, cel de-al patrulea magazin de desfacere a producătorului de încălţăminte Clujana.

 

            „Este un moment important pentru noi toţi. Pe de-o parte pentru Consiliul Judeţean, care este proprietarul Clujana, pentru cei care fac treaba să meargă în această întreprindere şi, nu în ultimul rând, pentru clujenii care îşi recapătă unul dintre brandurile de marcă. De doi ani încoace Clujana se dezvoltă şi este în creştere, în ciuda perioadei de criză pe care o traversăm. Este în primul rând meritul celor care muncesc aici şi fac ca această renaştere să ne bucure pe toţi”, a afirmat cu acest prilej preşedintele CJ, d-nul Alin Tişe.

 

            SC Clujana SA, societate la care Consiliulul Judeţean Cluj deţine pachetul majoritar de acţiuni, a înregistrat pentru anul 2009 o cifră de afaceri în valoare de 8.686.029 lei, cu 20% mai mare decât în anul 2008, pentru anul în curs fiind preconizată o creştere de 10%. În acest moment capacitatea de producţie este de 1.500 de perechi pe zi, iar urmare a investiţiilor realizate în cursul acestui an se are în vedere mărirea acesteia la 1.700 de perechi pe zi. Întreprinderea are 415 angajaţi, şi nu a procedat la disponibilizări în această perioadă. În acest moment se fac angajări pentru personalul direct productiv, pentru întărirea liniilor de cusut şi de croit. În acestă toamnă urmează să fie negociate noile contracte pentru perioada următoare, societatea încercând să îşi întârească prezenţa pe piaţa externă, dar şi să se extindă pe noi pieţe în ţară, prima ţintă în acest sens fiind Capitala. În cursul anului 2009 şi a anului acesta Clujana a fost prezentă pe pieţele din Franţa şi Irlanda, din luna decembrie a anului 2009 până în acum  exportând 12.000 de perechi.

 

            Magazinul inaugurat astăzi este cel de-al patrulea în municipiul Cluj-Napoca, după cele deschise anterior în imediata apropiere a întreprinderii, în Piaţa Mihai Viteazu şi în Polus Shopping Center, toate magazinele fiind în acest moment pe profit.

 

 

Biroul de presă

 

22.07.2010