Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare magazin nou Clujana

Inaugurare magazin nou Clujana

                                                           

Consiliul Judeţean Cluj

Informare de presă

Ref: Inaugurare magazin nou Clujana

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a inaugurat astăzi, 05.12.2011, un nou magazin de desfacere a produselor „Clujana”. Magazinul, sizuat în complexul comercial CORA, este cel de al cincelea deschis în municipiul Cluj-Napoca de către societatea clujeană producătoare de încălţăminte, după cele din complexele comerciale Polus Center şi Iulis Mall, cel din Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi cel propriu, situat în P-ţa 1 Mai.

            „Am crezut de la început în valoarea şi forţa brandului Clujana, pe care l-am văzut ca pe un reper important al proiectului nostru de promovare a brandurilor reprezentative ale judeţului, prin proiectul „Produs de Cluj. Tocmai de aceea am acordat o atenţie deosebită susţinerii şi dezvoltării acestei societăţi, care este parte a istoriei judeţului nostru. Este îmbucurător că o societate emblematică pentru Cluj se dezvoltă şi îşi consolidează locul binemeritat pe piaţă. Am convingerea că şi pe viitor Clujana şi produsele acestei societăţi se vor bucura de acelaşi succes de piaţă, nu doar în Cluj ci şi în ţară şi peste hotare”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Noul magazin Clujana, societatea aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj, va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 21.00, inclusiv sâmbăta şi duminica. Aici vor putea fi achiziţionate articole de încălţăminte produse sub brandul „Clujana”, accesorii sau produse de întreţinere.

Biroul de presă

   05.12.2011