Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare locuinte sociale Chinteni

Inaugurare locuinte sociale Chinteni

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Inaugurare locuinţe sociale Chinteni

             Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, împreună cu vicepreşedintele instituţiei, d-nul Radu Bica , au participat astăzi, 14.04.2010, alături de P.S. Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco Catolice Cluj-Gherla şi Don Antonio Rossi, preşedintele Asociaţiei Chiesse dell’Est la inaugurarea Complexului de locuinţe sociale “Don Antonio Rossi” din localitatea Chinteni.

              “Suntem obişnuiţi să ignorăm necazurile şi durerea celor de lângă noi. Aşa ne-au învăţat vremurile pe care le trăim. Lecţia pe care o trăim astăzi cu toţii ţine de esenţa moralei creştine, care ne învaţă să dăm atenţie nevoilor celor de lângă noi tot atât cât dăm atenţie bunăstării noastre. Este o lecţie momentul la care suntem astăzi parte. O instituţie cu o vechime memorabilă, Biserica susţine tinerii angajaţi în altă instituţie fundamentală a societăţii noastre, cea a Familiei, oferindu-le condiţii pentru a se împlini. De aceea, faptul că instituţia Consiliului Judeţean este parte la acest minunat moment, reprezintă, alături de celelalte proiecte derulate de noi în interes public, o garanţie că valorile fundamentale ale societăţii noastre nu vor fi niciodată ignorate,” a declarat cu această ocazie preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

               Consiliul Judeţean, în calitate de partener al Asociaţiei Chiesse dell’Est şi al Asociaţiei Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj, a contribuit la ducerea la bun sfârşit a acestui proiect prin asigurarea alimentării cu energie şi cu utilităţi a locuinţelor. Acestea sunt destinate sprijinirii familiilor tinere cu copii, selectate din rândul persoanelor defavorizate din judeţul Cluj.

              Cu acest prilej, P.S. Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco Catolice Cluj-Gherla i-a acordat preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, <<Diploma Sfântul Iosif>>, „pentru sprijinul deosebit acordat Eparhiei de Cluj-Gherla în drumul ei de refacere şi reconstruire a propriilor structuri”.

Biroul de presă

14.04.2010